Handelaar in tweedehands Lundia boekenkasten – Amsterdam Zoetermeer Apeldoorn

Meer vraag naar tweedehands door schaarste en financiële crisis

De financiële crisis lijkt inmiddels ook bij niet-beleggende particulieren van invloed te zijn op hun uitgavenpatroon voor duurzame consumptiegoederen. Althans, dat is mijn indruk als oprichter van TweedehandsLundia.nl. Steeds meer particulieren weten de weg te vinden naar de Tweedehands Lundia magazijnen in Amsterdam, Zoetermeer en Apeldoorn, zo blijkt. Als belangrijkste redenen worden het prijsvoordeel, de kortingen en het duurzaam hergebruik genoemd.  Daarnaast, en dat is echt iets van de laatste weken, wordt de directe beschikbaarheid van de kasten genoemd. Studenten, die bovendien 10% extra korting krijgen, weten zo vlak voor het nieuwe collegejaar steeds vaker de duurzame weg te vinden. “En dan bieden we nog niet eens een ontbijtje voor een euro aan”.

Meer vraag naar tweedehands door schaarste en financiële crisis

Meer vraag naar tweedehands

TweedehandsLundia.nl biedt een overvloed aan direct uit voorraad leverbare Lundia aan middels drie magazijnen met 600 m2 aan kasten en -onderdelen.  Door de te verwachten toename van de levertijd van nieuw Lundia, als gevolg van de verplaatsing van de productie van Varsseveld naar Polen en Bulgarije, zal de schaarste verder toenemen. Samen met de financiële crisis maakt dit het voor consumenten makkelijker om naar een tweedehands Lundia boekenkast over te stappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>