Handelaar in tweedehands Lundia boekenkasten – Amsterdam Zoetermeer Apeldoorn

Hopelijk checkt niet iedereen z’n LinkedIn-privacy-instellingen…

LinkedIn linkt je profiel aan reclameGratis je eigen LinkedIn-profiel… hoe lang zal dat businessmodel nog kunnen blijven bestaan? Het is niet ondenkbaar dat LinkedIn in 2012 een jaarlijkse bijdrage tot €50(?) zal gaan vragen voor de vermelding van je profiel. In de tussentijd zullen er allerlei andere pogingen worden gedaan om op een indirecte manier aan je profiel te kunnen verdienen. Eén van die manieren is het koppelen van je profiel en aanbevelingen van andere personen of organisaties aan soortgelijke advertenties. Ook als je een bedrijf volgt of commentaar op een product levert, kan dit aan een advertentie worden gekoppeld… en het merkwaardige is dat je zelf niet op de hoogte hoeft te zijn van deze schending van je privacy. Surprise surprise… Maar ja, voor niets gaat de zon op en zolang niet al teveel LinkedIn-gebruikers via het menu “Settings” ->”Account” -> “Manage Social Advertising” de optie uitvinken, zal het gebruik van LinkedIn nog lang ‘gratis’ (maar tegen welke andere prijs?) kunnen blijven bestaan…

Zo, ik ga nu maar weer eens op weg naar een klant om een mooie ‘nieuwe’ tweedehands Lundia stellingkast te installeren… uiteraard geheel ‘gratis’ ;-)

This entry was posted in Column, LinkedIn, Privacy and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>