Handelaar in tweedehands Lundia boekenkasten – Amsterdam Zoetermeer Apeldoorn

TweedehandsLundia.nl blijft wèl

Lundia boekenkasten stellingkasten garderobekastenSinds vanochtend word ik gebeld over het gerucht dat de productie van (nieuwe) Lundia-onderdelen in Nederland binnen 2 maanden zal worden gestopt.  Ik weet hier niets meer van dan nu al in de media al wordt gecommuniceerd. TweedehandsLundia.nl is namelijk onafhankelijk van Lundia B.V. Voor de beschikbaarheid van tweedehands Lundia in de magazijnen in Amsterdam, Zoetermeer en Apeldoorn zijn wij niet afhankelijk van wat Lundia B.V. produceert, maar wat het publiek, het bedrijfsleven en de overheid aan ons ter inruil aanbiedt.

This entry was posted in Economie, Lundia & TweedehandsLundia.nl and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>